op de him

Een verandering op de boerderij

Wij van Biologische Natuurboerderij OpdeHim hebben 60 van onze melkkoeien verkocht aan collega melkveehouders. De 15 die er overblijven vormen samen met het jongvee de basis van ons bedrijf. De volledige melkopbrengst die beschikbaar is voor de mens vermarkten wij zelf aan onze eigen klanten. Via de (melktap), de verrukkelijke yoghurt die Rennie maakt en de kaas en worst die we verkopen in de boerderijwinkel. We kunnen ons nu nog meer inzetten voor de natuur en weidevogelbeheer passend bij de Biologische wijze van boeren met onze blaarkoppen.

We gaan ons toeleggen op de consument om die nog meer van dienst te zijn en de keten korter te maken en meer van ons eigen produkt gezonder voeding te maken. Hierbij hebben we de melkfabriek niet meer nodig. Maar jullie als klanten juist wel.

We zien jullie daarom graag in onze boerderijwinkel en mochten er hierover vrijzen zijn stuur ons een pb of kom zaterdag smorgen 22 juli om 11 uur bij ons op de boerderij dan geef ik onder het genot van een bakje koffie tekst en uitleg. We zien jullie graag op onze boerderij en hebben nog volop plannen voor de toekomst groeten Auke en Rennie.  #delenislief